1 HIGHLAND PARK (3,8)
1,9 (10,6)
2 FOSSENS BONUS (6,10)
1,2,7,10,13,14 (11,8)
1,2,3,4 (6,5)
2,5,8,11 (1,3)
2,3,7,12 (9,8)

Jag har hittat två spikar till V75 på Hagmyren och dessa är 1 Highland Park (V75-1) och 2 Fossens Bonus (V75-3). Det är säkert inte bara jag som spikar Highland Park, eller Fossens Bonus för den delen. Jag tänkte i alla fall berätta varför jag tror på just dessa två. Förhoppningsvis lyckas jag övertyga dig, annars är det som det är. Det är inte min förlust, om man säger så.

Efter halsoperation har Highland Park två segrar på lika många starter. Det är bättre statistik än vad jag har efter min höftledsoperation. Han har galopperat i tre av sju voltstarter men var felfri senast. Då som nu startade han från spår 1 och tog ledningen. Robert Bergh släppte ledningen efter 200 för att sedan överta spets efter 500. Men Kim Eriksson släpper väl inte ledningen?

Jag spikar Fossens Bonus istället för att låsa på två som alla andra. Han är favorit att komma till ledningen och där är Fossens Bonus alltjämt obesegrad på 13 försök. Han avslutade 08,5/600 senast i Eskilstuna och jag tror inte att Volstead – som galopperade senast – rår på honom på Hagmyren. Volstead har inte visat samma form som under Elitloppshelgen och därför står jag över.

I övrigt har jag inte så mycket mer att säga förutom att jag går kort i V75-2 – det borde stå mellan 1 Kinnonna Goj och 9 Eva I.H. men jag är lite halvorolig för 10 Kitspirit som jag spikade senast. Kinnonna Goj har öppnat bra i voltstart förut och ska normalt spetsa även här. Och Eva I.H, ja hon är stark som få och var duktig bakom som trea bakom Ultra Bright (!) och Inga In Heaven senast.