Min rad

  • 1,3,5,7,8,9 (2,6)
  • 12 TINA GEL (3,7)
  • 4,8 (1,9)
  • 3 STORSJARMÖREN (8,4)
  • 1,3,5,7,8,10 (9,6)
  • 1,3 (4,10)
  • 4,8,9,11 (3,5)

576 rader / 288 kronor

Jag går för miljoner i Gävle. Kolla bara mina spikar!

V75-1

Det ser ut som att 1 Han Herred blir favorit men det förstår jag inte nånting av. Han är väldigt bra. Det har han visat i tuffa lopp under hösten. Det är bara det att han knappas lyckas försvara innerspår. Han Herred är en favorit i fara om han blir fast på innerspår – men det är ett ganska litet fält och luckan kan nog komma ändå. Min vinnare är hur som helst 9 Valeur som har fin form och som alltid går ända in i mål. Blir det högt tempo är jag säker på att Valeur vinner.

V75-2

Du kanske tror att jag är galen men jag tänker spika 12 Tina Gel som bara är spelad till 4 %. Hon har en rykande avslutning och jag tror att hon vinner. Det är många som garderar eller spikar 3 B.B.S.Jhonny men det går inte att göra som alla andra om man vill vinna. I alla fall inte om man vill vinna stort. Logga in på ATG Live och kolla några lopp som Tina Gel gjort så kommer du också förstå att hon inte är sämre än någon annan i fältet. Jag chansspikar!

V75-3

Jag tror att 8 Zenit Brick vinner men spår 8 är inte optimalt och dessutom är han väl stor favorit om man jämför med 4 Order To Fly. Därför väljer jag också att låsa på dom två. Den senare har ett lopp innanför västen och gillar lång distans. Han har bättre vinstchans än vad spelprocenten antyder. I augusti tog han en överraskande seger över distansen på Romme och i starten därpå var han duktig som trea bakom Narold Vox och Zenit Brick på Solvalla.

V75-4

Det är bara att spika 3 Storsjarmören. Långben kommer styra honom till spets och sen är loppet över. Det har inte undgått mig att 8 Månprinsen A.M. visat strålande form men det här borde bli för svårt. Med spår 1 och dubbla tillägg och Gunnar Melander i sulkyn behövs det inte mycket för att det ska strula. Den gode Gunnar kommer behöva backa för att hitta ut och då snackar vi inte längre om 40 m att plocka in utan snarare 60 m. Jag tror inte att han fixar det.

V75-5

Jag blir inte klok på det här loppet men om 1 Mellby Emeralds lyckas hålla ut övriga blir han svårslagen. Det kan gå men inget jag vågar lita på. Det är lika bra att gardera och jag vill varna för 3 Twinkle Kronos och 7 Global Trader.

V75-6

Det här kan bara sluta på två sätt – 1 Virunga tar ledningen och vinner eller så tar 3 Drizzle C.C. ledningen och skräller. Eller okej – båda kan förstås vinna från rygg ledaren också. Jag var inne på att spika Drizzle C.C. men jag kan inte sitta med tre skrällar som spikar. Nån måtta får det faktiskt vara. Hur som helst kan det här vara omgångens bästa lås om inte 4-8 i V75-3 är det. Vad är ett bra lås förresten? Det är ju bara en som kan vinna. Jag låser på två ändå.

V75-7

Risken finns att 9 Araw Hoss bara är för bra men jag tänker inte spika en häst som bara gjort två starter på två år och som varit struken för förkylning inför det här. 8 National Prince har fyra raka segrar men det är inte lätt att vinna från spår 8. Min rysare i loppet är 11 Importedfrmdetroit som kan överraska om 4 Island Life och National Prince kör mot varandra. Importedfrmdetroit är tyvärr inte helt att lita på och har tre galopper på hans fem senaste starter.