Virtuella hästar som spelform

Hösten 2015 lanserade ATG spel på Virtuella hästar. Det är en spännande och rolig spelform. Eftersom slumpen avgör om man vinner är spelformen dessutom okomplicerad. Spelformen är populär bland nybörjare såväl som erfarna travspelare. Atmosfären känns igen från galopp- och travbanor i vårt avlånga land eftersom verkliga lopp fungerat som inspiration vid utformandet av spel på virtuella hästar.

Spela på fasta odds

Det går att spela på virtuell galopp och trav var sjätte minut under dygnets alla timmar. Oddsen är alltid fasta, till skillnad från verkliga galopp- och travlopp där oddsen är flytande. För att spela på virtuella hästar behöver du först och främst bestämma spelform, vilka virtuella hästar du önskar spela på och insatsbelopp. Tillgängliga spelformer är komb, plats, trio, tvilling samt vinnare.

Slumpgenerator avgör loppen

Innan loppen visas har slumpgeneratorn avgjort loppen. Därefter visas simuleringar av loppscenarion som är förvånansvärt verklighetstrogna, och det är anledningen till varför spel på virtuella hästar även uppskattas av erfarna spelare. Spel på virtuella hästar inte några förkunskaper om hästsporten, därför lämpar sig spel på virtuella hästar även för nybörjare inom travsporten – precis som spelformen Harry Boy.

Leo Vegas logotyp

100 SEK insättningsbonus vid insättning på minst 200 SEK

Spela hos LeoVegas

Tidigare resultat påverkar inte

Virtuella hästar med låga odds har bättre vinstchanser än virtuella hästar med höga odds. Resultat i tidigare starter har ingen påverkan på oddsen i kommande starter. Det är alltid slumpgeneratorn som avgör utfallet i respektive lopp, och slumpgeneratorn tar aldrig hänsyn till dagsform och tidigare resultat – för dagsform existerar inte inom virtuell hästsport och tidigare resultat är fullkomligt ointressanta för slumpgeneratorn.

Vinn upp till 100 000 kronor

På virtuell hästsport har man möjlighet att vinna 100 000 kronor per kupong. Det innebär att insatsbeloppen är begränsade, hur mycket du får spela för beror på oddset. AB Trav och Galopp har meddelat att återbetalningen till kunder är 80 procent på längre sikt, det betyder att procentsatsen kan vara lägre eller högre för enskilda spel. Om du endast placerat ett spel och vinner, ja då blir återbetalningen 100 procent.