Tvilling som spelform

Det var 2004 som spelformen introducerades. Att spela Tvilling är betydligt enklare än att spela Trio. Man vinner genom att hitta vinnaren och tvåan i ett lopp, och ordningsföljden behöver inte ens vara korrekt. Det är populärt att spela Tvilling, särskilt bland spelare som gärna spelar på Vinnare och Plats. Spelformen går att spela på majoriteten av lopp i Sverige, till och med lopp utanför landets gränser.

Tvilling som spelform på hästar

Antal hästar per placering

Du bestämmer hur många hästar du streckar på respektive placering. Streckar du endast en häst per placering blir kostnaden det belopp du väljer att satsa, så att säga. När du streckar en häst per placering finns det två möjliga kombinationer som ger vinst, streckar du fyra hästar – två hästar per placering – får du sex kombinationer som kan ge vinst. Multiplicera antalet kombinationer med priset för kupongen.

Spela på Tvilling i dator, mobil eller hos ombud

Det går att spela på spelformen i dator samt mobila enheter. Jag föredrar att lämna in mina Tvillingar på nätet eftersom utbudet är betydligt större där. Tycker du att spelformen verkar avancerad går det bra att låta Harry Boy bestämma vilka hästar du ska strecka på kupongen. Det enda du behöver göra är att bestämma hur mycket du vill spela för. Spela på Tvilling i dator, mobila enheter eller hos närmaste ATG-ombud.