Trio som spelform

Spelformen Trio är större inom galoppsporten, men förekommer även inom travet. Man vinner på Trio genom att hitta ettan, tvåan och trean i en och samma avdelning. Och det är viktigt att ordningsföljden är korrekt, det är hela grejen. Det räcker med att en skräll placerar sig på plats för Trio ska ge höga odds. Du har flera möjligheter om dagen att spela på den underskattade spelformen som Trio faktiskt är, enligt mig.

Läs om spelformen Trio

Antal hästar per placering

Det går utmärkt att strecka fler än en häst per placering, bara plånboken tillåter. Antal rader får du fram genom att räkna ut antalet hästar per placering och multiplicera antalet med varandra. Genom att multiplicera antalet rader med insatsen får du fram kupongpriset. Den lägsta insatsen som accepteras är 2 kronor. Hur mycket du vinner beror dels på insatsen och framför allt på oddset den vinnande kombinationen ger.

Spela på Trio i dator, mobil eller hos ombud

Det går att spela Trio i dator samt mobila enheter. Jag föredrar att lämna in kupongen med Trio hos närmaste ATG-ombud. Om du tycker att Trio verkar avancerat går det bra att låta Harry Boy bestämma vilka hästar du ska strecka på kupongen. Det enda du behöver göra är att bestämma hur mycket du vill spela för. Spela på Harry Boy i dator, mobila enheter eller hos närmaste ATG-ombud. På nätet går det att spela TrioFLEX.