Raket som spelform

AB Trav och Galopp introducerade spelformen Raket 1994. Den har blivit omåttligt populär bland gamblers, här finns nämligen möjlighet för oddset att skjuta i höjden. Principen är förhållandevis enkel, man spelar helt enkelt plats- eller vinnarspel i följd. Vinsten från den första avdelningen förvandlas till insats i
nästa avdelning. Insatsen kommer således att öka allt eftersom. Det är onekligen en spännande spelform som tilltalar min spelfilosofi.

Spela på Raket

Spela varje dag

Spelformen Raket går att spela varje dag, oftast flera gånger per dag vill jag tro. Det är upp till dig huruvida du spelar plats- eller vinnarspel samt vilka lopp du önskar spela på. Det svåra med Raket är att du endast får strecka en häst per avdelning. Spela från 5 kronor i den första avdelningen, sedan kommer dina vinster att omvandlas till insats. Och förhoppningsvis sätter du ett gäng högoddsare som ger dig stora insatser och vinster.

Spela på Raket i dator, mobil eller hos ombud

Det går att spela Raket i dator samt mobila enheter. Jag föredrar att lämna in spelet på nätet, det ger mig lugn och ro. Föredrar du att lämna in Raketen hos närmaste ATG-ombud går det också bra. När allt kommer omkring är det smidigaste alternativet att placera sina raketer i dator eller mobila enheter, där har man all nödvändig information samlad på ett och samma ställe. Men det är upp till envar att bestämma hur spelen placeras.