Dagens Dubbel som spelform

I december 1987 introducerades Dagens Dubbel. Det har blivit en populär spelform som går att spela inom V64, V75 samt V86. Man vinner på Dagens Dubbel genom att hitta vinnarna i omgångens två avslutande avdelningar. Många travspelare, däribland jag, väljer att alltid avsluta dagen med en Dagens Dubbel, särskilt om övriga spel inte har gått vägen. Spelformen ger spänning om den ursprungliga kupongen har spruckit.

Spela på hästar med Dagens Dubbel

Antal rader

Genom att multiplicera antalet hästar i DD-1 samt DD-2 får du fram hur många rader kupongen består av. Många spelare föredrar att spela en rak dubbel, det vill säga endast en häst i respektive avdelning – det blir endast en rad. Det är en utmaning. Du får strecka hur många hästar du vill i respektive avdelning. Spela från fem kronor och uppåt – hur mycket du satsar är upp till dig. Men aldrig mindre än fem kronor.

Hur mycket du vinner

Hur mycket du vinner på Dagens Dubbel beror på hur mycket du har satsat, hur många rader du har spelat och framför allt oddset på den vinnande kombinationen. Det högsta oddset som Dagens Dubbel genererat är 4 687,75 – 53,91 i DD-1 och 52,21 i DD-2. Tio kronor på den kombinationen, du. Och det är fördelen med Dagens Dubbel, att man med små insatser kan vinna stora pengar – 4 697,75 gånger insatsen…

Spela på Dagens Dubbel i dator, mobil eller hos ombud

Det går att spela Dagens Dubbel i dator samt mobila enheter. Jag föredrar att lämna in kupongen med Dagens Dubbel hos närmaste ATG-ombud. Om du tycker att Dagens Dubbel verkar avancerat går det bra att låta Harry Boy bestämma vilka hästar du ska strecka på kupongen. Det enda du behöver göra är att bestämma hur mycket du vill spela för. Spela på Harry Boy i dator, mobila enheter eller hos närmaste ATG-ombud.

ComeOn logotyp

100% i välkomstbonus
Bästa odds garanti
Förlora och få freebet

Spela på RaceBets nu