Spela på Racebets

Precis som Unibet erbjuder RaceBets fasta odds. Fördelen med fasta odds är att du får oddset du spelat på, även om det också kan vara en nackdel ibland. Jag gillar fasta odds bättre eftersom jag alltid publicerar mina tips dagen innan spelstopp. Hänvisar jag till odds på atg.se är det tyvärr inte säkert att oddsen är lika bra vid spelstopp som dagen innan. Därför gillar jag fasta odds bättre.

Oddsspel hos Racebets
ComeOn logotyp

100% i välkomstbonus
Bästa odds garanti
Förlora och få freebet

Spela på RaceBets nu

Om RaceBets

Jag vet att RaceBets grundades 2005 och att man bara två år senare var en ledande speloperatör inom hästsport i Tyskland. The German Thoroughbred Racing gick in som aktieägare 2010 och summan av kardemumman blev att en stor del av vinsten återinvesterades i hästsporten. I december 2016 kom besked om att Betsson förvärvat RaceBets för hela EUR 34 miljoner.

RaceBets är ett utmärkt alternativ till ATG – även om jag inte är helt förtjust i hemsidan. Här kan du i alla fall spela plats- och vinnarspel på trav och övrig hästsport, och mer kan jag inte önska. Jag gillar även att det finns statistik tillgänglig på undersidan eftersom statistik och trav går hand i hand. RaceBets erbjuder även möjligheten att livestreama lopp. Det är en spännande funktion.

Långtidsspel hos RaceBets

Hos RaceBets kan du spela långtids- och specialspel inför större lopp. Redan när Nuncio skar mållinjen i Elitloppet 2016 kunde du spela på vilken häst som skulle vinna Elitloppet året därpå. Det roliga med långtidsspel är att oddsen är generösa – vad som helst kan ju hända på ett år – och därför har jag senaste åren alltid placerat ett vinnarspel till Elitloppet hos RaceBets för nöjes skull.

Nu tillhör RaceBets som bekant Betsson och jag är säker på att det kommer bli bra. Betsson är ju en tungviktare på spelmarknaden med fingertoppskänsla för affärsutveckling. I dagsläget har RaceBets inte förutsättningar att utmana ATG, eller Unibet för den delen, men jag är säker på att när spelmarknaden förändras kommer RaceBets vara en speloperatör att räkna med.

RaceBets Bonus

När jag blev medlem hos RaceBets för nåt år sen fick jag 100 % upp till 500 kr på min första insättning. Om jag minst rätt var den lägsta insatsen som man accepterade 100 kr. Innan jag kunde ta ut pengarna var jag tvungen att spela igenom bonusen fem gånger inom 30 dagar, och det fixade jag hur lätt som helst. För att spelen skulle räknas skulle oddset vara 1,50 eller högre.

Jag vill minnas att bonuskoden jag registrerade var ”WELCOME”. Den gäller fortfarande och du registrerar den när alla spel är placerade, men kom ihåg att den bara gäller en gång per person. Innan du använder din bonus kan det vara bra att veta i vilken ordning pengar på ditt RaceBets-konto används. Jo, först används dina pengar, sedan låsta pengar och till sist dina bonuspengar.

Betta live på din iPad

RaceBets i mobilen

Det går utmärkt att spela hos RaceBets i mobilen. Hemsidan är anpassad för mobila enheter och därför finns det inte ens en RaceBets app att ladda ner. Utbudet i mobilen är samma som i datorn, i alla fall är det så jag upplever det när jag spelar i mobilen. Jag tycker att det är enkelt och smidigt att spela i mobilen och när jag även kan följa livestreamade lopp har datorn gjort sitt.

RaceBets livestream

Nu kan du se hästsport från hela världen. Det enda du behöver göra är att bli medlem hos RaceBets. Loppen sänds i hög kvalitet och du kan se lopp från hästsportnationer som Australien, Frankrike, Irland, Kanada, Storbritannien, Sydafrika, Tyskland, USA och Zimbabwe. Ja, till och med Zimbabwe. Även om jag föredrar trav brukar jag försöka se hästkapplöpning emellanåt.